In onze sfeervolle zalen kunt u terecht voor geheel verzorgde feestavonden, bruiloften, etentjes en recepties. Een gevarieerd assortiment van hapjes en dranken kan worden geserveerd en buffetmogelijkheden kunt u geheel naar eigen wens samenstellen uit het keuzepakket. Wij proberen zoveel mogelijk uw individuele wensen te vervullen. U heeft de keuze uit 3 zalen, met elk hun eigen sfeer.

1. Zaal Centraal is geschikt voor groepen tot 250 personen. Deze zaal is schitterend aangekleed en heeft een chique uitstraling. Door een schuifwand zijn er vele mogelijkheden.

2. Hoeskamer is geschikt voor gezelschappen tot 90 personen. Deze sfeervolle ruimte heeft een huiselijke tint gekregen door o.a. een open haard.

3. Wintertuin is geschikt voor groepen tot 50 personen. De wintertuin is een bloemrijke omgeving, waar het contact met de tuin buiten zeer groot is.

ad 1. Zaal Centraal is de grootste zaal die voor vele doeleinden gebruikt wordt. Feesten, recepties, etentjes en evenementen vinden er plaats. De zaal beschikt over twee bars, de mogelijkheid tot een dansvloer, een podium en uitstekende geluidsvoorzieningen. Door de zwart/wit gestreepte muren, de prachtige schilderijen en mooie aankleding geeft deze zaal een chique uitstraling. De zaal kan naar eigen wens ingericht worden, en met behulp van een schuifwand is het mogelijk om een deel van de zaal af te schermen om te ruimte te verkleinen. Kortom, een mooie, chique, sfeervolle zaal voor groepen tot 250 personen.


ad 2. Hoeskamer. Feesten voor kleinere gezelschappen tot 90 personen, vinden in de gezellig ingerichte 'hoeskamer' plaats. De hoeskamer beschikt over een bar, en loopt uit in een serre. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap kan deze serre met behulp van een gordijn afgesloten worden. De sfeervolle open haard geeft een huiselijke tint aan deze ruimte.

Het contact met de tuin buiten is makkelijk te verwezenlijken door de schuifpui, waardoor men naar buiten kan.

Op zoek naar een huiselijke sfeer, reserveer dan de hoeskamer!


ad 3. Wintertuin. In de sfeervolle, bloemrijke wintertuin kunt u terecht voor feesten voor groepen tot 50 personen, etentjes en barbecues. Tevens wordt bij feesten in een van de andere twee zalen de wintertuin vaak gebruikt voor de buffetopstelling.

Het contact met de tuin buiten is hier zeer groot. Men hoeft de deuren maar open te zetten en je zit bijna letterlijk buiten.

Op zoek naar een groene omgeving, kies dan voor de wintertuin!


Zaal Cerntraaleen sfeerimpressie van Zaal Centraal


een sfeerimpressie van de Hoeskamer

Wintertuin
een sfeerimpressie van de Wintertuin
  naar de website van Wups Pub