ē BuffettenPikbuffettenDinersBarbecues

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal gasten.


Als basis bieden wij u vier koude buffetten:

Koud buffet
Huisgemaakte koude schotel, twee gevulde eieren, aspergehamrolletjes, drie soorten salades, diverse soorten fruit.

Koud buffet extra
Huisgemaakte koude schotel, twee gevulde eieren, aspergehamrolletjes, drie soorten salades, diverse soorten fruit, boerenpaté met cumberlandsaus, rosbief, Limburgse ham met meloen.

Koud buffet royal
Huisgemaakte koude schotel, gevuld ei en tomaat, aspergehamrolletjes, diverse soorten salades, diverse soorten fruit, gepocheerde zalm, gerookte makreel, maatjes haring, gerookte paling, Noorse garnalen, cocktailsaus.

Koud buffet luxe
Huisgemaakte koude schotel, gevuld ei en tomaat, aspergehamrolletjes, diverse soorten salades, diverse soorten fruit, boerenpaté met cumberlandsaus, rosbief, Limburgse ham met meloen, gepocheerde zalm, gerookte makreel, maatjes haring, gerookte paling, garnalen, cocktailsaus.

Uitbreidingsmogelijkheden Koud:
 • Stokbrood, broodjes en kruidenboter   • Paté
    • Ardennerham
 • Witte koolsalade   • Rosbief
 • Komkommersalade    
 • Farmersalade   • Gepocheerde zalm
 • Broccoli/ hamsalade   • Gerookte makreel
 • Zalmsalade   • Gerookte paling
 • Kipsalade   • Maatjes haring
 • Aardappelsalade   • Noorse garnalen
 • Waldorfsalade   • Gerookte zalm
    • Gerookte forel
Zaal Cerntraal

Warme gerechten:

Zowel als uitbreidingsmogelijkheid voor het buffet als voor losse gerechten. Wanneer u de warme gerechten niet in combinatie met een koud buffet besteld krijgt u een aangepaste hoeveelheid.

 • Rundergoulash   • Kipragout
 • Rundvlees stroganoff   • Kipfilet met kerriesaus
 • Runderragout   • Kipfilet met pikante tomatensaus
 • Rundertong      • Kipfilet stroganoff
    • Kipsaté
 • Karbonade in roomsaus    
 • Varkenshaasje in champignonroomsaus   • Zalmstukjes in bieslooksaus
 • Varkenshaasstukjes in satésaus   • Visfilet kreeftensaus
 • Peelham met chutnetsaus    
 • Gehaktballetjes in tomaten- of satésaus    

Bijgerechten:


 • Rijst   • Krielaardappelen
 • Gekookte aardappelen   • Gegratineerde aardappelen
 • Gebakken aardappelen    

Soepen:


 • Runderbouillon met verse groenten    • Goulashsoep
 • Tomatensoep    • Erwtensoep 
 • Champignoncrèmesoep    • Aspergecrèmesoep

Nagerechten:

 • Kaasbuffet (7 soorten kaas)
 • Dessertbuffet
(vraag naar de vele mogelijkheden)

-----------------------------------------

De pikbuffetten staan verdeeld over 3 kraampjes door de zaal heen, waarvan de gasten gedurende de avond gebruik kunnen maken, hierdoor ontstaat er een ontspannen sfeer van eten en drinken, wanneer een ieder dat zelf wil. Er zijn drie keuze-mogelijkheden.

Pikbuffet 1:
• kraampje 1: div. salades, div. worstsoorten, kaasplateau, toast, stokbrood
• kraampje 2: div. paté, ardennerham, div. soorten meloen, rosbief
• kraampje 3: 2 soorten warm vlees, 2 soorten salades, broodjes, fruit, rijst.

Pikbuffet 2:
• kraampje 1: div. salades, div. worstsoorten, kaasplateau, toast, stokbrood
• kraampje 2: garnalen, gepocheerde zalm, makreel, haring
• kraampje 3: 1 soort warm vlees, salades, broodjes, fruit, rijst.

Pikbuffet 3:
• kraampje 1: div. salades, div. worstsoorten, kaasplateau, toast, stokbrood
• kraampje 2: garnalen, gepocheerde zalm, makreel, haring
• kraampje 3: 2 soorten warm vlees, salades, broodjes, fruit, rijst, gebakken aardappelen

------------------------------------------


Voor een diner kunt u uw eigen drie- of viergangen menu samen-stellen uit onderstaande koude voorgerechten, soepen, warme voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten.

Koude voorgerechten
• zalmcocktail
• kipcocktail
• ardennerham met meloen

Soepen
• tomatensoep
• champignonsoep
• kerriesoep
• runderbouillon met verse groenten

Warme voorgerechten
• gebakken champignons
• pasteitje met runder- of kipragout

Hoofdgerechten
• runderlappen met madeirasaus
• varkenshaasje met champignonroomsaus
• schnitzel met stroganoff- of roomsaus
• gegrilde zalm met kreeftensaus
• witvis met zalmmouse in heerlijke bieslooksaus

Desserts
• ijs met warme kersen
• chocolade en vanillemousse
• vanille-ijs met warme chocoladesaus
• grand-dessert (meerprijs)

Het hoofdgerecht wordt geserveerd met:
drie soorten aardappelen: gratin gebakken aardappelen, kriel of friet
twee soorten groenten: boontjes met spek, wortelen met heerlijke kruiden
gemengde salade: diverse slasoorten met een heerlijke dressing.

Wilt U een combinatie van meerdere soorten gerechten in één gang, of heeft u persoonlijke wensen, dan kan hier zeker rekening mee worden gehouden.

-----------------------------------------------------

Barbecuen is niet alleen vlees bakken op een vuurtje, maar het is ook een gezellige en entertainende manier om Uw middag of avond met elkaar door te brengen. Het is een culinaire bezigheid waarbij iedereen zijn eigengerechten bereidt onder het genot van een drankje. Wij bieden u de keuze uit twee barbecuepakketten.

Barbecueparty 1:
• vlees: hamlap, barbecue-worst, kipfilet, hamburger, spek, saté, drumstick, spare-rib, hawaistick. (vijf stukken vlees per persoon)
• salades: komkommer, kool, farmer en rundvleessalade
• sauzen: cocktail-, saté-, knoflook- en zigeunersaus
• fruit: gemengde fruitsoorten
• stokbrood en kruidenboter.

Barbecueparty 2:
Dit pakket bevat een aantal aanvullingen op pakket één.
• vlees: biefstuk, zalm, botervis (vijf stukken vlees/vis per persoon)
• salades: kartoffelsalade
• sauzen: kerriesaus

  naar de website van Wups Pub